switchbutton
Vacatures | Contact |
TCM Netherlands random header image
 

Incasso binnenland

Als ervaren partner op het gebied van incasso en debiteurenbeheer starten wij met een inventarisatie van uw debiteurenportefeuille. Vervolgens bepalen we samen de beste wijze waarop geïncasseerd kan worden. Een en ander gebaseerd op uw filosofie. Nationaal Incasso Bureau incasseert altijd in de geest van het bedrijf waarvoor zij werkt zodat imagoschade wordt voorkomen. U kunt rekenen op een snelle, betrouwbare en resultaatgerichte aanpak.

Uiteraard kunt u met vragen over de status van de incassoprocedure altijd uw vaste contactpersoon benaderen. Vanzelfsprekend ontvangt u periodiek van ons de managementrapportages digitaal of per post. Bovendien krijgt u internetinzage in uw dossiers door middel van een unieke inlogcode.  Zo blijft u steeds op de hoogte; via onze website kunt u namelijk 24 uur per dag uw dossiers inzien. Nieuwe opdrachten kunnen heel eenvoudig via onze website worden ingediend; wij gaan er dan binnen één werkdag mee aan de slag. We streven ernaar uw vordering binnen drie maanden te incasseren.

Om het debiteuren zo makkelijk mogelijk te maken de openstaande factuur te betalen, bieden wij hen meerdere mogelijkheden. Uiteraard kan de debiteur gewoon betalen via een acceptgirokaart, maar ook direct online betalen is mogelijk. De debiteur logt in op onze site en betaalt via I-Deal in zijn eigen vertrouwde omgeving. Daarnaast bestaat de mogelijkheid te betalen via Mr. Pay van GWK Travelex. De debiteur gaat dan met zijn aanmaning naar een GWK-vestiging en voldoet deze daar contant. Ook beschikken wij over Quick Payment, een systeem waarmee de debiteur de sommatie per e-mail ontvangt en tegelijkertijd via dezelfde e-mail kan betalen.