U kunt betalen via:

Bankrekening: 
NL89RABO0136848672
BIC: RABONL2U
Onder vermelding van uw vorderingsnummer.

Online via ideal en creditcard:

Contant:
Bij ons op kantoor op de Waterlandlaan 80 in Purmerend.

U kunt ons bereiken via:

Telefoon:
088-1222290

E-mail:
info@tcmnetherlands.nl

Post:
Waterlandlaan 80, 1441 MR Purmerend

 

U kunt ons vinden:

Waterlandlaan 80
1441 MR Purmerend

  Betalingsregeling afspreken


  Met het onderstaand formulier kunt een voorstel doen tot een betalingsregeling. Uw voorstel zal door uw dossierbehandelaar worden beoordeeld op haalbaarheid en hij zal persoonlijk met u hierover contact opnemen.


  Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

  Deze vindt u bovenaan de brief of e-mail
  Uw voorstel

  Kijkt u bij het maandbedrag wel naar de verhouding van uw aflosbedrag en het te betalen totaal bedrag? Dit verhoogt de kans dat uw voorstel wordt geaccepteerd.

   Betaalbewijs sturen


   Wanneer u een brief van TCM Netherlands heeft ontvangen terwijl u al heeft betaald, dan kan het zijn dat uw betaling niet correct is verwerkt. Of dat deze (nog) niet door onze opdrachtgever is ontvangen. Dit is uiteraard erg vervelend, maar wij lossen dit graag voor u op.

   Op deze pagina kunt u uw betaalbewijs naar TCM Netherlands sturen. Hieronder kunt u uw (betaal)gegevens invullen om te bewijzen dat u aan ons of aan onze opdrachtgever heeft betaald. Het is ook mogelijk om een bestand toe te voegen in de bijlage van dit bericht. Wij vragen u om hier in ieder geval altijd het vorderingsnummer te vermelden, zodat wij uw betaalbewijs correct kunnen verwerken.

   Zodra wij uw betaalbewijs hebben ontvangen, maken wij een aantekening in uw dossier en zullen uw betaling proberen te traceren. Het is ook mogelijk om een kopie van uw afschrijving te sturen naar info@tcmnetherlands.nl. Vermeldt u ook in dit geval uw vorderingsnummer.


   Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

   Deze vindt u bovenaan de brief of e-mail
   Uw betalingsgegevens

   Bestand niet groter dan 5mb en alleen JPG, JPEG, PNG of PDF.

    

    Uw bezwaarschrift


    Met het onderstaand formulier kunt u een bezwaar indienen tegen de vordering. Uw bezwaar zal door uw dossierbehandelaar worden bekeken en worden doorgenomen met onze opdrachtgever. Over het resultaat zal uw dossierbehandelaar persoonlijk met u contact opnemen.


    Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

    Deze vindt u bovenaan de brief of e-mail
    Uw bezwaar