switchbutton
Vacatures | Contact |
TCM Netherlands random header image
 

Incasso buitenland

Incasso’s doen in het buitenland, bij uw buitenlandse klanten is vaak lastig. De aanpak door een lokaal incassobureau is erg effectief. Het incassobureau in het buitenland kent de landelijke wettelijke regelingen en procedures met betrekking tot het incasseren van openstaande geldvorderingen.

Op het moment dat uw buitenlandse klant niet betaalt binnen de betalingstermijn, is het altijd aan te raden om een aanmaning te versturen. Het is ook zeker van belang dat u de betalingstermijn vermeldt in uw aanmaning. Zonder een betalingstermijn zal een buitenlandse debiteur zelden betalen. Het is belangrijk dat u de volgende punten ook vermeldt in de aanmaning: een specificatie van de vordering en een aankondiging dat als er niet of niet tijdig wordt betaald de vordering uit handen wordt gegeven en dat zij de extra kosten die dan gemaakt worden verschuldigd zijn.

Reageert uw klant niet op de aanmaning, dan is het zaak dat u snel reageert en uw openstaande vordering overdraagt aan TCM Netherlands. Wij zijn gespecialiseerd in het incasseren van buitenlandse vorderingen. Onze advocaten en juristen beheersen de taal van uw debiteur perfect en zijn uitstekend bekend met de wetten, regels én cultuur van het betreffende land.

Wilt u klant worden bij TCM Netherlands?
Vul het onderstaande formulier in wij nemen binnen 4 uur contact met u op.

  Bedrijfsgegevens


  Bedrijfsnaam *

   

   

   

   

  Contactpersoon


  Contactpersoon *

  Telefoonnummer *

  E-mail adres *

   

   

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.