switchbutton
Vacatures | Contact |
TCM Netherlands random header image
 

Incasso internationaal

TCM Netherlands heeft kantoren en contacten in binnen- en buitenland en beschikt naast Nederlandse advocaten ook over advocaten en juristen van diverse andere nationaliteiten. Stuks voor stuk professionals die de taal van uw debiteur perfect beheersen en uitstekend bekend zijn met de wetten, regels én cultuur van het betreffende land. Daardoor weten we ook uw buitenlandse debiteuren doeltreffend aan te pakken. Vanwege onze specialisatie op het gebied van privaatrecht kunnen we in Nederland vaak tegen een buitenlandse debiteur procederen onder toepasselijkheid van het Nederlands recht.

Incasseren in het buitenland is vaak andere, lastige kost voor veel bedrijven. Sommige rechtsmiddelen gelden gewoonweg niet in het buitenland of de regels zijn net even anders. Het is dan goed om te weten dat TCM Netherlands beschikt over de juiste mensen en kennis om ook over de grens effectief aan de slag te gaan met uw debiteur, waar ter wereld deze wanbetalers zich ook bevinden.

Onze incasso advocaten en juristen in het buitenland spreken zowel de taal van u als uw debiteur: u wordt in het Nederlands wordt geholpen. U kunt uw totale incasso aan ons overlaten, zodat u altijd één aanspreekpunt heeft voor uw totale incasso pakket.

Wilt u klant worden bij TCM Netherlands?
Vul het onderstaande formulier in wij nemen binnen 4 uur contact met u op.

  Bedrijfsgegevens

  Bedrijfsnaam *    
     
  Contactpersoon

  Contactpersoon * Telefoonnummer * E-mail adres *
     

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.