switchbutton
Vacatures | Contact |
TCM Netherlands random header image
 

Incassobureau buitenland

Incasso’s doen in het buitenland, bij uw buitenlandse klanten is vaak lastig. De aanpak door een lokaal incassobureau is erg effectief. Het incassobureau in het buitenland kent de landelijke wettelijke regelingen en procedures met betrekking tot het incasseren van openstaande geldvorderingen. Vragen als ‘kunnen er in het buitenland incassokosten aan uw debiteur in rekening worden gebracht, en zo ja hoeveel?’. ‘Bestaan er spoedprocedures, is conservatoir beslag mogelijk en kent men ook faillissementsaanvragen zoals in Nederland?’ Onze incasso partners in het buitenland weten precies welke procedures en stappen zij moeten maken en mogelijk zijn om uw openstaande vordering zo goed mogelijk aan te pakken. TCM Netherlands onderhoudt nauw contact met de buitenlandse incasso partners om u zo goed en volledig mogelijk te informeren over de stand van zaken omtrent uw opdracht. Op deze manier heeft u altijd één aanspreekpunt voor al uw incasso opdrachten in Nederland en internationaal.

Behandeling van uw incasso opdracht in het buitenland geschiedt ook op basis van ‘no cure no pay’. De hoogte van de incasso provisie is per land namelijk verschillend. Wanneer u ons bericht om welk land en welk bedrag het gaat kunnen wij u informeren tegen welk provisietarief de incasso zaak in behandeling kan worden genomen.

Wordt de incasso niet opgelost dan krijgt u een inschatting van uw incasso zaak in het betreffende land. Dit  advies omvat een omschrijving van de gerechtelijke procedure, de kosteninschatting de termijn die daarvoor doorgaans staat en de inschatting van de kansen in uw zaak. Op grond van dit advies kunt u vervolgens beoordelen of u de zaak wilt doorzetten of niet. Sluit u op dat punt de incasso zaak dan betaalt u geen incasso provisie, ‘no cure no pay’.

Wilt u klant worden bij TCM Netherlands?
Vul het onderstaande formulier in wij nemen binnen 4 uur contact met u op.

  Bedrijfsgegevens

  Bedrijfsnaam *    
     
  Contactpersoon

  Contactpersoon * Telefoonnummer * E-mail adres *
     

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.