switchbutton
Vacatures | Contact |
TCM Netherlands random header image
 

Internationale incassobureau

Zoekt u een internationale incassobureau? Debiteuren in het buitenland kunnen extra lastig zijn als het gaat om openstaande vorderingen, want u heeft te maken met een andere taal, cultuur en wetgeving en mogelijk met afwijkende betalingsgewoontes.

De risico’s zijn hierdoor groter dan bij debiteuren in eigen land. Kennis over incasseren in het buitenland is in deze gevallen belangrijk. Met onze jarenlange internationale incasso-ervaring zijn wij in staat voor ieder land de meest geschikte incassoprocedure te selecteren. Ook wanneer wij samenwerken met een advocaat of incassopartner uit het buitenland, behoudt u uw aanspreekpunt bij TCM Netherlands. Uw vaste aanspreekpunt binnen TCM Netherlands bewaakt de voortgang van de incassoprocedure, begeleidt vanuit Nederland de rechtsmaatregelen en neemt een eventuele taalbarrière weg.

Bij alle incassozaken, zowel in binnen- als in buitenland, is het intakeproces een essentieel onderdeel. Ook bij het in behandeling nemen van uw internationale incasso-opdracht voert onze afdeling een grondige dossiercontrole uit op de aanwezigheid van relevante stukken, zoals facturen, herinneringen en overeenkomsten. Deze vormen samen de basis van de verdere behandeling van uw incasso-opdracht.

Een bureau als TCM Netherlands, dat een wereldwijde dekking heeft, geeft u voldoende zekerheid, zodat u altijd zekerheid heeft bij uw internationale incasso. TCM Netherlands geeft u financiële rust en neemt zorgen voor u uit handen.

Wilt u klant worden bij TCM Netherlands?
Vul het onderstaande formulier in wij nemen binnen 4 uur contact met u op.

  Bedrijfsgegevens

  Bedrijfsnaam *    
     
  Contactpersoon

  Contactpersoon * Telefoonnummer * E-mail adres *
     

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.