switchbutton
Vacatures | Contact |
TCM Netherlands random header image
 

Internationale vorderingen

Heeft u te maken met internationale vorderingen? Als schuldeiser is het niet altijd zeker of je uiteindelijk betaald krijgt, zeker bij buitenlandse incasso’s. Verblijft de schuldenaar ergens anders dan in Nederland dan zijn de verhaalsmogelijkheden al helemaal wankel te noemen. Binnen de Europese Unie probeert men hier paal en perk aan te stellen. Daarom wordt in 2017 wordt beslag leggen binnen de EU een stuk uniformer en eenvoudiger.

TCM Netherlands is een nationaal én internationaal incassobureau, dat openstaande vorderingen incasseert voor zowel particulieren, bedrijven, verenigingen en onderwijs instellingen binnen en buiten Nederland. Wanneer u een debiteur heeft in het buitenland die niet aan zijn of haar verplichtingen voldoet, dan is dit natuurlijk erg vervelend. Het incasseren van openstaande internationale vorderingen is alles behalve makkelijk en kost vaak veel tijd.

TCM Netherlands is een incassobureau dat gespecialiseerd is in het incasseren van internationale incasso opdrachten en openstaande buitenlandse vorderingen. Wij beschikken over de juiste ervaring en expertise omtrent lokale en regionale wetgevingen en procedures om uw openstaande vordering te incasseren, waar ter wereld uw debiteur ook woont, wij kunnen uw vordering incasseren.  Wij behandelen uw vordering geheel kosteloos, wanneer wij de vordering voor u incasseren dan ontvangen wij fee, wanneer wij de vordering niet voor u kunnen incasseren kunnen, kunnen wij het dossier afsluiten. Het is ook mogelijk om gerechtelijke stappen te ondernemen tegen uw debiteur te plekke.

Wilt u klant worden bij TCM Netherlands?
Vul het onderstaande formulier in wij nemen binnen 4 uur contact met u op.

  Bedrijfsgegevens

  Bedrijfsnaam *    
     
  Contactpersoon

  Contactpersoon * Telefoonnummer * E-mail adres *
     

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.